We are on the Look for a Social Media Intern

       e во потрага по практикант/ка за социјални мрежи

 

Ако си самоиницијативен/на и сакаш да се вклучиш во стартап заедницата и градиш кариера како Асистент за социјални мрежи (или познаваш некој таков) овој повик е ЗА ТЕБЕ!

 Што бараме:

Самоиницијативност
Интерес за организирање и координирање на настани
Одлично познавање на англиски јазик (пишан/разговорен)                                                      Интерес за стартап заедницата                                                                                                   Почитување крајни рокови                                                                                                     Флексибилност                                                                                                                       Комуникативност                                                                                                                                       Работа со компјутер (особено Microsoft Officе)                                                                         Познавање на социјални мрежи

Што НЕ бараме:
Факултетска диплома/просек
Не-тимски играч
Работно искуство од 3108710 години

Што нудиме: Супер тим за насоки и поддршка
Поврзување со стартап заедницата
Одлични работни услови
Соработка со најдобрите стартапи и организации
Постојано учење од локални и странски експерти
Флексибилно работно време
Реално искуство со организација и координација на настани (од работни средби, до конференции)
Платена пракса

Пријавете се на startupmacedonia.platform@gmail.com; до 7ми јули 2019, subject line: Application for Social Media intern

Испратете ни ваш LinkedIn профил, кратко мотивационо писмо (Зошто сакате да бидете дел од стартап заедницата и концепт за Facebook post: настан на стартап заедницата (текст + графички приказ)

We are looking forward to meet you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *